Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

VÉRTES kemence

Ár:
552.450 Ft (435.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

VÉRTES kemence

Hagyományos családi házak kedvence. Nagyon jó hőtartó képességgel rendelkezik, így egy nagyobb helység felfűtésére is alkalmas. Tapasztott cserép falazatokból épül fel, padkáját pedig bontott téglák díszítik. A Tűzfészek Parázs 8K ajtóval nagyszerű betekintést nyújt a samott téglával körülvett tűztér belsejébe.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: samott tűztér Tűzfészek Parázs 8K öntöttvas ajtóval 145.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: tapasztott cserép falazatok, bontott tégla, mázas kerámia csempék, egyéb anyagok 125.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   165.000 Ft,- (+ÁFA)

Méretek:

Szélesség: 150 cm
Mélység: 70 cm
Magasság (teljes): 190 cm
Kémény (átmérő): 200 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ZENGŐ kemence

Robusztus megjelenése adja a ZENGŐ kemence páratlan megjelenését. A "kemencék királyának" is hívjuk, egyedülálló homokkő berakása és terebélyes elhelyezkedése miatt. A kerámiaüveges ajtó nagy ellenálló képességgel bír és betekintést enged a tűztér belsejébe.
Megrendelésre
558.800 Ft

PÁTKA kemence

A PÁTKA kemence sütésre és fűtésre is egyaránt alkalmas, bepillantást nyújt a hagyományőrző stílusba, melyet ötvöz a praktikus használattal. Tapasztott cserép falazatokból épül fel, padkáját pedig bontott téglák díszítik.

Külső raktáron
736.600 Ft

GALONYA kemence

A GALONYA kemence a modern megjelenést ötvözi a hagyományos felhasználással. Padkája mészkőből készül, kerámiaüveges ajtaja körül pedig bontott téglák díszelegnek.

Külső raktáron
711.200 Ft

PILIS kemence

A hagyományok képviselője a PILIS kemence. Mind küllemében, mind pedig használatában megegyezik a régmúlt idők kemencéivel, hűen tükrözi tartóssága és az ételek különleges íze, melyet egyetlen modern sütő sem képes úgy elkészíteni, mint a PILIS kemence.

Külső raktáron
571.500 Ft

BERENCE kemence

Ennek a kemencének a fő látványossága a precízen összerakott kerámia csempe burkolat. Mérnöki pontossággal kerül minden elem a helyére, miközben teljes odaadással épül fel. A BERENCE kemence szívvel, lélekkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal készül, ezért nincs két egyforma építmény.
Külső raktáron
787.400 Ft