Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

VERECKE téglakályha

Ár:
342.900 Ft (270.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

VERECKE téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. A VERECKE téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. Előregyártott elemekből épül fel. Ajánljuk nyaralókba, kisebb terek felfűtésére.

Leírás és Paraméterek

Teljesítménye: 8kW

Működése: A belső kazánlemez test begyújtást követően légfűtéssel azonnal melegít a tetején lévő rácson keresztül. Az oldalfalak felmelegedésekor éri el maximális teljesítményét. Az oldalfalak hőtárolása következtében a tüzelés befejezése után is fűt.

Az ár szállítás és üzembe helyezés nélkül értendő. A helyszíni összeszerelés kb. 2-3 órát vesz igénybe.

Nyaralókba, kis teljesítményű kiegészítő fűtést igénylő helységekbe ajánljuk.

Kémény szükséglete: 130mm (átmérő)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ARANYOS téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. Az ARANYOS téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. A samott berakásos tűztér felett sütőtér kapott helyet, melyet egy öntöttvas kemenceajtóval láttunk el. Ajánljuk nagyobb terek fűtésére és ételkészítésre is kiválóan alkalmazható.

Külső raktáron
787.400 Ft

KORMOS téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. A KORMOS téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. A samott berakásos tűztér felett sütőtér kapott helyet, melyet egy kerámiaüveges kemenceajtóval láttunk el. Rendelkezik még hamuzó ajtóval és több tisztító ajtóval a megfelelő karbantartás érdekében. Ajánljuk nagyobb terek fűtésére és ételkészítésre is kiválóan alkalmazható.

Külső raktáron
850.900 Ft