Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási és fizetési feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár öt napon belül kézhez veheti, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyére, vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. Lehetőség van egyedi kiszállításra is, további információ az info@tuzfeszek.hu email címen kérhető.

A házhozszállítás partnereinken keresztül (DPD, GLS, MPL) történik, de bizonyos esetekben mi magunk visszük házhoz a terméket.

A házhoz szállítás díja (50 kg-ig):

Súly (tól-ig) 0,1-3 kg 3,1-10 kg 10,1-25 kg 25,1-50 kg
Ár / Csomag 1380 Ft 1650 Ft 2180 Ft 5720 Ft

50 kg felett egyedi árajánlatot kérhet a szállításra!

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja önt, vagy megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogatja. Amennyiben utánvétes fizetést választ, akkor arról is gondoskodjon, ha nem Ön, hanem egy megbízottja várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, UTÁNVÉTTEL, ELŐREUTALÁSSAL VAGY SZEMÉLYESEN

Bankkártyás fizetés

Online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a Barion.

Mit jelent a Barion?

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethet online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Fizetés banki átutalással

Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezze fel azt!

Személyes átvétel

Megrendelését díjmentesen, értékhatártól és mérettől függetlenül átveheti telephelyünkön!