Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

TERUEL modern kandalló

Ár:
1.028.700 Ft (810.000 Ft + ÁFA)

A TERUEL modern kandalló a minimal életstílust képviseli, köszönhető ez a mérnöki precizitással készült római travertin mészkő burkolatnak és a Tűzfészek SA-120E liftes ajtós rendszerű kandallóbetétnek. Az ajtó mellett egy festett acéllemez burkolat is helyet kapott az egyediség jegyében.

Tűztér: Tűzfészek SA-120E liftes ajtós samott-acéllemez tűztér 390.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: Római travertin mészkő, festett acéllemez, egyéb anyagok 250.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   170.000 Ft,- (+ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Egyedi kivitelezés

Modern kandallóinkat az egyediség jellemzi. Nincs két egyforma építmény. Minden esetben az Ön által megálmodott kandallót tervezzük és építjük meg. Tervezési és akár az építési fázisban is részt vehet a munkálatokban és igényeinek megfelelően módosíthatja a végleges megjelenést. Több száz elégedett ügyfél igazolja, hogy végeredményben olyan kandallót építünk fel Önnek, mely teljesen megfelel az elképzeléseinek.

Gondosan válogatott építőanyagok

Egy modern kandalló építésekor több évtizedes élettartamról beszélünk, ennek alapfeltétele az időtálló, minőségi alapanyagok használata. A kandalló burkolatának anyagait a legjobb magyarországi gyártóktól szerezzük be. Gyakori eset, hogy a megrendelő biztosítja az építőanyagok egy részét, ilyenkor is, mint minden esetben, egyedi árajánlatot adunk kandallójára.

Kandallóbetét

A modern kandallóink tűzterei, vagy más néven kandallóbetétei az esetek nagy részében acéllemezből készülnek és samott béléssel látjuk el. A fatüzelésű kandallóbetéteink a legtöbb gyártóval ellentétben egyedi méretben készülnek. Ugyan a teljesség igénye nélkül a legnépszerűbbeket típusszámmal láttuk el, de a lényeg ugyanaz mint a kandalló építésénél, itt sincs két ugyanolyan kandallóbetét.

Tűzfészek kandallóbetétek tulajdonságai:

  • tiszta üveg rendszer (a kandallóüveg felületén végbemenő levegőáramlás)
  • külső égési levegő csatlakozás (lakótértől független égési levegő)
  • huzatszabályzó pillangószelep (az égés intenzitásának szabályozására szolgál)
  • samott bélés (védi a tűzteret a magas hőtől, így megnövelve az élettartalmát)

Árajánlat

Mindenkiben felvetődik a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni kandallója, esetleg számíthat-e plusz költségekre, nem várt kiadásokra. Mikor ügyfeleink megkeresnek minket kandalló építés, kivitelezés, kandallóbetét gyártás kapcsán, akkor nem győzzük kihangsúlyozni, hogy az általunk elkészített személyre szabott árajánlat minden felmerülő költséget tartalmaz, a tervrajz elkészítésétől kezdve, az építőanyagokon keresztül a várva várt végeredményig. Árajánlatot elköteleződés nélkül kérhet, teljesen díjmentesen. Sok esetben nincs szükségünk helyszíni szemlére, elegendő egy tervrajz vagy kép az építés helyszínéről, adatok a kéményről.

Modern kandalló építéssel kapcsolatban, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot:

tuzfeszek@tuzfeszek.hu
+36-20-978-3907

Hasonló termékek

Ajánlatkérés szükséges
1.130.300 Ft
Ajánlatkérés szükséges
965.200 Ft
Ajánlatkérés szükséges
711.200 Ft
Ajánlatkérés szükséges
965.200 Ft
Ajánlatkérés szükséges
1.066.800 Ft
Ajánlatkérés szükséges
889.000 Ft
Ajánlatkérés szükséges
1.193.800 Ft
Ajánlatkérés szükséges
1.079.500 Ft
Ajánlatkérés szükséges
1.092.200 Ft
Ajánlatkérés szükséges
508.000 Ft