Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

2018-ban indult szakwebáruházunk egészen 1999-ig nyúlik vissza, amikor is a Tűzfészek Kandalló elkezdett foglalkozni a nyitott és zárt tűzterű kandallók, hagyományos kemencék, több funkciós kerti sütők (grill, bogrács, sütő) tervezésével, gyártásával valamint kivitelezésével az ország egész területén.

Amit kínálunk

  • Szakwebáruházként úgy érezzük, hogy kötelességünk a lehető legjobb szakmai felkészültséggel kiszolgálni ügyfeleinket. Nálunk nem létezik lehetetlen. Szinte minden termékünket egyedileg is el tudjuk készíteni. Szükségét érezzük annak, hogy a kisebb és nagyobb hazai vállalkozásokat összekössük az ügyfelekkel, mindezt olyan módon, hogy a webáruházban történő vásárlás a lehető legkényelmesebben és minden igényt kielégítve működjön.

Termékeink

  • Kínálatunkban megtalálhatóak a komplett kandalló és kályha építmények, etanollal működő kandallók, kerti sütők, kültéri és beltéri kemencék, szabadtéri grillezők és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők és építési anyagok. Forgalmazunk különböző méretben és stílusban készült kályhaajtókat, egyedileg is gyártott kandallóbetéteket. Célunk, hogy a lehető legtöbb gyártó termékeit kínáljuk egy helyen.

Termékkategóriák:

Miért válasszon minket?

  • Küldetésünk, hogy a legkiválóbb termékeket állítsuk elő és szerezzük be, a kiváló értékesítési javaslatokkal és különböző szolgáltatásokkal együtt. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy egy kicsit mindig többet kapjon, mint amire számít. Kandallóink, tűztereink, melyek teljesen egyedi igények alapján készülnek, biztonságot és kényelmet garantálnak, folyamatosan frissítve kínáljuk a legújabb technológiákat. Termékeinkre és építményeinkre minden esetben garanciát vállalunk.

Legyen ön is partnerünk!

  • Csatlakozzon hozzánk és jelenítse meg gyorsan és hatékonyan termékeit rendszerünkben. Amennyiben kandalló, kályha, kerti sütő, grill és az ezekhez kapcsolódó termékekkel rendelkezik és szeretné online felületen is összekapcsolni vállalkozását ügyfeleivel, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Fireshop webáruház elérhetőségek

Rendelés, termékinfó, ügyfélszolgálat:

  • E-mail: info@tuzfeszek.hu
  • Telefon: +36 20 978 3907
 

Kandalló építés, ajánlatkérés:

  • E-mail: tuzfeszek@tuzfeszek.hu
  • Telefon: +36 20 978 3907

Tűzfészek-Firework Kft.

Székhely és levelezési cím: 2525 Bajna, Rózsa utca 15.

Cégjegyzékszám: 11-09-030307

Adószám: 32263378-2-11