Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

PÁTKA kemence

Ár:
736.600 Ft (580.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

PÁTKA kemence

A PÁTKA kemence sütésre és fűtésre is egyaránt alkalmas, bepillantást nyújt a hagyományőrző stílusba, melyet ötvöz a praktikus használattal. Tapasztott cserép falazatokból épül fel, padkáját pedig bontott téglák díszítik.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: samott tűztér és sütőtér, öntöttvas tűztér és kemenceajtó 180.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: tapasztott cserép falazatok, bontott tégla, kerámia csempe, egyéb anyagok 190.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   210.000 Ft,- (+ÁFA)

Méretek:

Szélesség: 130 cm
Mélység: 80 cm
Magasság (párkányig): 150 cm
Magasság (teljes): ~225 cm
Kémény (átmérő): 140 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

VÉRTES kemence

Hagyományos családi házak kedvence. Nagyon jó hőtartó képességgel rendelkezik, így egy nagyobb helység felfűtésére is alkalmas. Tapasztott cserép falazatokból épül fel, padkáját pedig bontott téglák díszítik. A Tűzfészek Parázs 8K ajtóval nagyszerű betekintést nyújt a samott téglával körülvett tűztér belsejébe.

Külső raktáron
552.450 Ft

ZENGŐ kemence

Robusztus megjelenése adja a ZENGŐ kemence páratlan megjelenését. A "kemencék királyának" is hívjuk, egyedülálló homokkő berakása és terebélyes elhelyezkedése miatt. A kerámiaüveges ajtó nagy ellenálló képességgel bír és betekintést enged a tűztér belsejébe.
Megrendelésre
558.800 Ft

GALONYA kemence

A GALONYA kemence a modern megjelenést ötvözi a hagyományos felhasználással. Padkája mészkőből készül, kerámiaüveges ajtaja körül pedig bontott téglák díszelegnek.

Külső raktáron
711.200 Ft

PILIS kemence

A hagyományok képviselője a PILIS kemence. Mind küllemében, mind pedig használatában megegyezik a régmúlt idők kemencéivel, hűen tükrözi tartóssága és az ételek különleges íze, melyet egyetlen modern sütő sem képes úgy elkészíteni, mint a PILIS kemence.

Külső raktáron
571.500 Ft

BERENCE kemence

Ennek a kemencének a fő látványossága a precízen összerakott kerámia csempe burkolat. Mérnöki pontossággal kerül minden elem a helyére, miközben teljes odaadással épül fel. A BERENCE kemence szívvel, lélekkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal készül, ezért nincs két egyforma építmény.
Külső raktáron
787.400 Ft