Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

MEDOC kandalló

Ár:
635.000 Ft (500.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

MEDOC kandalló

A nyitott tűzteres kialakítás még közelebb hozza a tűz élményét, közvetlenül élvezheti az égő, ropogó fa hangját és melegét. A bontott téglák harmóniája egyedülálló megjelenést biztosít a MEDOC kandallónak.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: nyitott, samott tűztér 130.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: bontott tégla, sóskúti mészkő, bontott gerenda, egyéb anyagok 220.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   150.000 Ft,- (+ÁFA)

Méretek:

Szélesség: 155 cm
Mélység: 75 cm
Magasság (párkányig): 125 cm
Magasság (teljes): ~250 cm
Kémény (átmérő): 250 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

GUARDA kandalló

A GUARDA kandalló monumentális megjelenésével hódít, megannyi bontott tégla felhasználásával és a tökéletes mérnöki tervezés egyvelegével született meg. Különálló építményként tökéletes megjelenést biztosít, de falhoz igazítva is beváltja ígéretét. Kiváló hőtartó képességgel rendelkezik.

Ajánlatkérés szükséges
736.600 Ft

TRENTO kandalló

A TRENTO antik kandalló válogatott anyagokból épült meg, többek között bontott tégla, terméskő és antik gerenda adja robusztus megjelenését. Egyedi megoldású felfelé nyíló kandallóbetétje könnyebbé teszi a használatot.

Megrendelésre
1.168.400 Ft

AVEYRON kandalló

Hagyományos "L" alakban üvegezett tűzteres megoldás az AVEYRON kandallónál. A bontott tégla és a sóskúti mészkő harmóniája tökéletesíti a klasszikus kandalló fogalmát.

Külső raktáron
558.800 Ft

VÉRTES kandalló

A VÉRTES kandalló tulajdonképpen egy kemence továbbgondolt változata. Funkcióját tekintve mindkét típusú építménynek megfelel, a Parázs 8K tűztér felett kialakított kemence ételek készítésére szolgál, így együtt élvezheti a lobogó tűz élményével együtt.

Külső raktáron
660.400 Ft

COIMBRA kandalló

A COIMBRA bontott téglás kandalló a téglák mekkája, pompáját a nagy gondossággal kiválogatott bontott téglák adják. Rendelkezik egy nagy méretű felső és két alsó fatárolóval.

Külső raktáron
850.900 Ft

CANTABRIA kandalló

Klasszikus bontott téglás kandalló beépített fatárolóval. A CANTABRIA kandalló a már jól bevált Parázs 14 tűztérrel rendelkezik.

Külső raktáron
660.400 Ft

KORZIKA kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel kombinálva pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
882.650 Ft

ANDALÚZIA kandalló

"U" alakú hagyományos tűztérrel rendelkező rusztikus kandalló, minden szögből tökéletesen élvezhető tűz élménnyel ajándékoz meg minket.

Külső raktáron
660.400 Ft

SEGOVIA kandalló

A SEGOVIA klasszikus kandalló hagyományos stílusban épült, burkolatát süttői mészkő adja. A nagy hatásfokról az egyedi készítésű Tűzfészek Parázs 14 öntvény kandallóbetét gondoskodik.

Külső raktáron
1.041.400 Ft

LEIRIA kandalló

A LEIRIA kandalló a klasszikus bontott téglás kandallókat hivatott képviselni, beépített nagy kapacitású fatárolóval is rendelkezik. A Tűzfészek Parázs 14 tűztér felett egy duplafalú sütő is helyet kapott öntöttvas kemenceajtóval, mely ételek készítésére használható. A bontott téglákkal díszített kürtő impozáns megjelenést biztosít.

Külső raktáron
939.800 Ft

BRANCO kandalló

A BRANCO kandalló a klasszikus designt ötvözi a modern tűztérrel, mattcsiszolt mészkő burkolata tökéletes párost alkot az egyedi fejlesztésű Tűzfészek SA-80 liftes tűztérrel.

Külső raktáron
838.200 Ft

ARIEGE kandalló

Az ARIEGE bontott téglás kandalló az egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
876.300 Ft

ANJOU kandalló

Egyedülálló nyitott tűzteres kandalló sóskúti mészkővel. Nemcsak, hogy közvetlenül élvezheti a tűz melegségét, de páratlan megjelenést nyújthat otthonában.

Külső raktáron
635.000 Ft

PROVENCE kandalló

A PROVENCE kandalló tervezésekor a sokszínűség és az egyedi megjelenés volt a cél. A roppantott süttői mészkő látványos összetételét a gránit padka tudja még fokozni. Liftes kialakítású tűztere optimális használatot biztosít a mindennapok során.
Külső raktáron
825.500 Ft

BRAGANCA kandalló

A BRAGANCA bontott téglás kandalló egyedi megoldással rendelkezik, Parázs 14 tűztér két oldalán nyíló ajtó található, ezzel ötvözi az egyedi megjelenést a maximális kihasználtsággal. A beépített nagy fatároló megkönnyíti a fűtést, a körbefutó tölgygerenda pedig kiemeli a téglák sokaságából.

Külső raktáron
952.500 Ft

ABRUZZO kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
927.100 Ft

ALGARVE kandalló

Hagyományos kandalló római travertin mészkővel. A nagy méretű "L" alakú tűztér pompásan visszaadja a klasszikus "kandalló érzést".

Külső raktáron
647.700 Ft

MARNE kandalló

A MARNE kandalló különleges megjelenéssel rendelkezik, igény esetén rendelhető egyedi kovácsoltvas előlappal kérhető. Kis méretéből adódóan Tűzfészek Parázs 8E tűztérrel rendelkezik.

Külső raktáron
508.000 Ft

SAVOYA kandalló

A fényezett süttői mészkő különleges megjelenést biztosít a SAVOYA kandallónak. Burkolata teljes egészében süttői mészkőből épült, mely a hagyományokat hivatott megőrizni. Modern liftes tűztere hidat képez az új megoldásokkal és praktikus használatot biztosít a mindennapok során.

Előrendelhető
977.900 Ft

LEON kandalló

A modern "L" alakú liftes tűztér páratlan kombinációja a bontott téglával és a sóskúti mészkővel.

Külső raktáron
990.600 Ft