Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

LEIRIA kandalló

Ár:
939.800 Ft (740.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

LEIRIA kandalló

A LEIRIA kandalló a klasszikus bontott téglás kandallókat hivatott képviselni, beépített nagy kapacitású fatárolóval is rendelkezik. A Tűzfészek Parázs 14 tűztér felett egy duplafalú sütő is helyet kapott öntöttvas kemenceajtóval, mely ételek készítésére használható. A bontott téglákkal díszített kürtő impozáns megjelenést biztosít.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: Tűzfészek Parázs 14 tűztér, duplafalú sütő öntöttvas kemenceajtóval 340.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: bontott tégla, tölgygerenda, egyéb anyagok 230.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   170.000 Ft,- (+ÁFA)

Méretek:

Szélesség: 220 cm
Mélység: 80 cm
Magasság (párkányig): 140 cm
Magasság (teljes): ~260 cm
Kémény (átmérő): 200 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

GUARDA kandalló

A GUARDA kandalló monumentális megjelenésével hódít, megannyi bontott tégla felhasználásával és a tökéletes mérnöki tervezés egyvelegével született meg. Különálló építményként tökéletes megjelenést biztosít, de falhoz igazítva is beváltja ígéretét. Kiváló hőtartó képességgel rendelkezik.

Ajánlatkérés szükséges
736.600 Ft

TRENTO kandalló

A TRENTO antik kandalló válogatott anyagokból épült meg, többek között bontott tégla, terméskő és antik gerenda adja robusztus megjelenését. Egyedi megoldású felfelé nyíló kandallóbetétje könnyebbé teszi a használatot.

Ajánlatkérés szükséges
1.168.400 Ft

AVEYRON kandalló

Hagyományos "L" alakban üvegezett tűzteres megoldás az AVEYRON kandallónál. A bontott tégla és a sóskúti mészkő harmóniája tökéletesíti a klasszikus kandalló fogalmát.

Ajánlatkérés szükséges
558.800 Ft

MEDOC kandalló

A nyitott tűzteres kialakítás még közelebb hozza a tűz élményét, közvetlenül élvezheti az égő, ropogó fa hangját és melegét. A bontott téglák harmóniája egyedülálló megjelenést biztosít a MEDOC kandallónak.

Ajánlatkérés szükséges
635.000 Ft

COIMBRA kandalló

A COIMBRA bontott téglás kandalló a téglák mekkája, pompáját a nagy gondossággal kiválogatott bontott téglák adják. Rendelkezik egy nagy méretű felső és két alsó fatárolóval.

Ajánlatkérés szükséges
850.900 Ft

SEGOVIA kandalló

A SEGOVIA klasszikus kandalló hagyományos stílusban épült, burkolatát süttői mészkő adja. A nagy hatásfokról az egyedi készítésű Tűzfészek Parázs 14 öntvény kandallóbetét gondoskodik.

Ajánlatkérés szükséges
1.041.400 Ft

VÉRTES kandalló

A VÉRTES kandalló tulajdonképpen egy kemence továbbgondolt változata. Funkcióját tekintve mindkét típusú építménynek megfelel, a Parázs 8K tűztér felett kialakított kemence ételek készítésére szolgál, így együtt élvezheti a lobogó tűz élményével együtt.

Ajánlatkérés szükséges
660.400 Ft

CANTABRIA kandalló

Klasszikus bontott téglás kandalló beépített fatárolóval. A CANTABRIA kandalló a már jól bevált Parázs 14 tűztérrel rendelkezik.

Ajánlatkérés szükséges
660.400 Ft

ANDALÚZIA kandalló

"U" alakú hagyományos tűztérrel rendelkező rusztikus kandalló, minden szögből tökéletesen élvezhető tűz élménnyel ajándékoz meg minket.

Ajánlatkérés szükséges
660.400 Ft

KORZIKA kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel kombinálva pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Ajánlatkérés szükséges
882.650 Ft

BRANCO kandalló

A BRANCO kandalló a klasszikus designt ötvözi a modern tűztérrel, mattcsiszolt mészkő burkolata tökéletes párost alkot az egyedi fejlesztésű Tűzfészek SA-80 liftes tűztérrel.

Ajánlatkérés szükséges
838.200 Ft

BRAGANCA kandalló

A BRAGANCA bontott téglás kandalló egyedi megoldással rendelkezik, Parázs 14 tűztér két oldalán nyíló ajtó található, ezzel ötvözi az egyedi megjelenést a maximális kihasználtsággal. A beépített nagy fatároló megkönnyíti a fűtést, a körbefutó tölgygerenda pedig kiemeli a téglák sokaságából.

Ajánlatkérés szükséges
952.500 Ft

ANJOU kandalló

Egyedülálló nyitott tűzteres kandalló sóskúti mészkővel. Nemcsak, hogy közvetlenül élvezheti a tűz melegségét, de páratlan megjelenést nyújthat otthonában.

Ajánlatkérés szükséges
635.000 Ft

ARIEGE kandalló

Az ARIEGE bontott téglás kandalló az egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Ajánlatkérés szükséges
876.300 Ft

ABRUZZO kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Ajánlatkérés szükséges
927.100 Ft

PROVENCE kandalló

A PROVENCE kandalló tervezésekor a sokszínűség és az egyedi megjelenés volt a cél. A roppantott süttői mészkő látványos összetételét a gránit padka tudja még fokozni. Liftes kialakítású tűztere optimális használatot biztosít a mindennapok során.
Ajánlatkérés szükséges
825.500 Ft

MARNE kandalló

A MARNE kandalló különleges megjelenéssel rendelkezik, igény esetén rendelhető egyedi kovácsoltvas előlappal kérhető. Kis méretéből adódóan Tűzfészek Parázs 8E tűztérrel rendelkezik.

Ajánlatkérés szükséges
508.000 Ft

ALGARVE kandalló

Hagyományos kandalló római travertin mészkővel. A nagy méretű "L" alakú tűztér pompásan visszaadja a klasszikus "kandalló érzést".

Ajánlatkérés szükséges
647.700 Ft

ARGONNE kandalló

Nagy teljesítményű Tűzfészek Parázs 14 öntöttvas tűztérrel rendelkezik. Minőségi süttői és római travertin mészkő adja a burkolatot, mely egy örök életre díszítheti otthonát.

Ajánlatkérés szükséges
812.800 Ft

CAMPANIA kandalló

A CAMPANIA kandalló az egyedi igények megtestesítője, méretes falburkolat kapcsolódik az építményhez, mely igény szerint alakítható. Két fatárolót is elhelyeztünk a padka alatt az optimális felhasználhatóság érdekében.

Ajánlatkérés szükséges
1.092.200 Ft