Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kratki VN 610/430 right BS liftes kandallóbetét

A modern VN kandallóbetétek különleges ajtónyitással (liftes rendszerű) és illesztés nélküli üvegezéssel rendelkeznek, mely egyedülálló esztétikát látványt és könnyű használatot biztosít. A vizuális jellemzők mellett a kandallóbetét hatékony és energiatakarékos fűtést garantál.
Gyártó:
Cikkszám: VNP/610/430
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 19.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 03.
Elérhetőség: Külső raktáron
Változatok

Youtube videók

Hasznos

Leírás és Paraméterek

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSA

A kandallóbetét teste és elülső része ellenáll magas hőmérsékletnek a kiváló minőségű acélnak köszönhetően.
Mint a legtöbb Kratki kandallóbetétnél, itt is Accumotte kerámia bélés gondoskodik a hatékony égési folyamatról és a folyamatos hőmérséklet fenntartásról, ezen kívül a sima fehér felület dekoratív megjelenést ad a tűztérnek.
A beépített hőcserélő megnöveli a hőleadó felületet és segítségével alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz áramlik a kéménybe, ami jobb hatásfokot és nagyobb teljesítményt eredményez.
Beépített 125-ös külső levegőbevezető, mely elsődleges levegőellátást biztosít közvetlenül a kandallóba, ami jobb égést biztosít. Az ajtó alatt található karral beállíthatja a pillangószelep állását, mely biztonságosan és könnyen működik.
Másodlagos levegőellátás szabályozását a hátsó falon kialakított lyukak teszik lehetővé, ezáltal csökkenthető a káros anyag kibocsátás.
Ezenkívül a kandallóbetét Clean Glass rendszerrel (légfüggöny) is rendelkezik, így a levegő a kandallóbetét oldalán található csatornarendszeren keresztül is beáramlik.
Ez a modern levegőrendszer lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos szabályozását és a gazdaságos és ökológiai égési folyamatot.

ÖKOLÓGIAI MEGFELELÉS

A kandallóbetét megfelel a környezetbarát tervezési szabványoknak és a BImSchV 2 szabvány korlátozásainak, amelyek meghatározzák a maximális CO emissziót.

BIZTONSÁG A LEGMAGASABB SZINTEN

A kandallóbetét teste és elülső része kiváló minőségű acél felhasználásával készült, így ellenáll a magas hőmérsékletnek.
Minden acél elem lézerrel vágott és CNC gépekkel hajlított.
A kandallóbetét elülső része hőálló kerámiaüveggel van ellátva, amely ellenáll a 800 C-os hőmérsékletnek.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Csökkentett koromlerakódás a tiszta üveg rendszerrel (légfüggöny). A légfüggöny elválasztja az üveget az égéstértől, ezért kevésbé lesz kormos a kerámiaüveg és több hő leadására lesz képes.
Szabályozható lábak a könnyebb elhelyezésért.
Kivehető rostéllyal és hamutárolóval rendelkezik, a könnyebb tisztíthatóság érdekében.
A tűztér égéstere süllyesztve van, ezért egyszerre nagyobb mennyiségű fát is tehetünk bele.
A tűztér mozgatható füstcsonkkal van ellátva, ezáltal könnyebb a kéményrendszerhez való csatlakozás szögének beállítása.
Az ajtónyitás liftes rendszerrel működik, tehát felfelé mozgatható. A rendszer működését az ellensúly teszi lehetővé - az ajtóhoz rögzített acél kábelek a csigákon keresztül mozgatják fel vagy le az ajtót, a kábelek másik végén pedig vezetősínben elhelyezett súlyok vannak. A precíz súlyelosztás és a minőségi csapágyazás garantálja a könnyű, csendes és akadásmentes működést.
Több oldali üvegezésnél rendelkezik még egy kiegészítő mechanizmussal is, amely lehetővé teszi az oldalsó ablakok kinyitását, így megkönnyítve a tisztítást.

MODERN DESIGN

A modern megoldások biztosítják az energiatakarékosságot és a kandalló használata és tisztítása is egyszerűbb lett.
Egyedülálló dekoratív üvegének köszönhetően elegáns és modern. Az ilyen megoldás vizuálisan megnöveli a kandallóbetét elejét és jobban kihangsúlyozza a tüzet.

Anyaginformation_mark Acéllemez
Névleges teljesítményinformation_mark 9 kW
Max. fűtési teljesítményinformation_mark 11 kW
Hatásfokinformation_mark 81%
Füstcső átmérő 200 mm
Ajtórendszerinformation_mark Felfelé nyíló (liftes rendszer)
Üvegezés L alakú (oldalüveges)
Külső levegő bevezetés Igen
CO kibocsátás 0.09 %
Szélesség 73 cm
Magasság 138.9 cm
Mélység 55 cm
Súly 223 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!