Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

KORMOS téglakályha

Ár:
850.900 Ft (670.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

KORMOS téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. A KORMOS téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. A samott berakásos tűztér felett sütőtér kapott helyet, melyet egy kerámiaüveges kemenceajtóval láttunk el. Rendelkezik még hamuzó ajtóval és több tisztító ajtóval a megfelelő karbantartás érdekében. Ajánljuk nagyobb terek fűtésére és ételkészítésre is kiválóan alkalmazható.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: samott tűztér, öntöttvas kerámiaüveges tűztér ajtó, öntöttvas kerámiaüveges kemenceajtó, hamuzó ajtó, tisztító ajtók 240.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: bontott tégla falazatok, egyéb anyagok 210.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   220.000 Ft,- (+ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ARANYOS téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. Az ARANYOS téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. A samott berakásos tűztér felett sütőtér kapott helyet, melyet egy öntöttvas kemenceajtóval láttunk el. Ajánljuk nagyobb terek fűtésére és ételkészítésre is kiválóan alkalmazható.

Külső raktáron
787.400 Ft

VERECKE téglakályha

... avagy cserépkályha téglából. A VERECKE téglakályha működését tekintve megegyezik a cserépkályhákkal, egyedül anyagában és megjelenésében tér el. Előregyártott elemekből épül fel. Ajánljuk nyaralókba, kisebb terek felfűtésére.

Külső raktáron
342.900 Ft