Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Kamado BBQ kerámia grill kerti sütéshez Katt rá a felnagyításhoz

Kamado BBQ kerámia grillsütő

Ár:
71.990 Ft (56.685 Ft + ÁFA)

Sok ember számára nincs nyár grillezés nélkül, de a tökéletesen átsült hamburgerek vagy steakek íze is elengedhetetlen egy kerti összejövetelnél. Kevés más olyan kellemes dolog van, mint élvezni a család és a barátok társaságát egy szabadtéri konyhában a meleg nyári estéken.

A piaci igények kielégítésére szolgáló grillezési lehetőségek száma megdöbbentő, de van egyfajta grill, amit talán még soha nem próbált ki, de lehet, hogy nem is hallott róla. A Kamado grill vitathatatlanul az egyik legjobb módja annak, hogy mindenféle ízletes ételeket szolgáljon fel.

Cikkszám: 13066
Szállítási díj: 5.490 Ft
Várható szállítás: 2018. augusztus 27.
Elérhetőség: Külső raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Faszén 4 kg - nagy teljesítményű, lassú grillezéshez Faszén 4 kg - nagy teljesítményű, lassú grillezéshez
5.900 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Hasznos

Leírás és Paraméterek

Hírnév a megbízhatóságért

A Kamado grillek sokféle formában már több száz éve jelen vannak. Elődeik, például az agyag edények már legalább 3000 évesek és Ázsiából származnak. Japánban elkészítettek egy vastagfalú, hordóformájú sütőt, melyet eredetileg "Mushikamado"-nak neveztek el, bár a neve végül "Kamado"-ra rövidült, ami japánul szó szerint "tűzhelyet" jelent. Ez a fajta grillezés először az amerikaiakhoz került a második világháború után, ugyanis a tengerentúlon az amerikai katonák hozzá jutottak ezekhez a sütőkhöz, melyből megszülettek az első továbbgondolt változatok, amit előszeretettel használtak Amerika szerte.

Azóta népszerűsége egyre csak növekedett, és rengeteg változatot készítettek el különféle gyártók. Az agyag ma már kevésbé népszerű mint régen, de a modern Kamado grillek sokféle anyagból készülnek, mint például a hagyományos terrakotta, tűzálló anyagok, dupla falú rozsdamentes acél, valamint a portlandcement és a lávakő keveréke. Azonban a tűzkerámia általában a legjobb választás. Mindezek az anyagok biztosítják a tartós kialakítást, ezért kevésbé hajlamos az elhasználódásra, mint a régebbi modellek.

Könnyű használat

A szilárdság és megbízhatóság mellett számos olyan tényező is van, amelyek a Kamado grillezést olyan könnyűvé teszik,

  • Az összeszerelési idő általában csak 10-20 perc - ami azt jelenti, hogy nemcsak a vásárlás napján grillezhetünk, hanem gyakorlatilag bármilyen alkalommal, mikor kedvünk támad kimenni a kertbe és elkészíteni egy jó steaket.
  • A legtöbb modell egy könnyen olvasható hőmérővel rendelkezik, ami segítségünkre lehet, hogy a grill mikor áll készen a használatra és könnyen megtudhatjuk, hogy mennyi ideig kell sütnünk az ételt.
  • A sütés elkezdéséhez általában csak kb. 15 percre van szükségünk, így elég idő áll rendelkezésünkre az összetevők elkészítéséhez anélkül, hogy még a megfelelő hőmérsékletet elérésére kellene várnunk.
  • A Kamado grillsütők karbantartása minimális - általában évente meg kell vizsgálnunk a tömítéseket, illesztéseket és a csavarokat.
  • A Kamado grill tisztítása sem bonyolult: a rácsot nedves ronggyal, a falat pedig drótkefével tisztítsuk.
  • A szűkös hely nem jelent problémát, mivel a Kamado grillsütők általában kompakt méretűek, ezért ideálisak a kis szabadtéri területeken, de akár az erkélyen is használhatjuk.

Hatékonyság és sokoldalúság

A tipikus Kamado grill üzemanyagforrása szintén más kategóriába sorolja a verseny többi szereplőjétől. A kerámia Kamado grillsütők leggyakrabban a faszén briketteket preferálják, melyek akár különböző élelmiszer-adalékokat is tartalmazhatnak, ezért befolyásolhatják az étel ízét. A tölgyfaszén kevesebb hamut eredményez, mint a versenytársai, így a tisztítás még könnyebbé válik. A tölgyfaszén környezetbarát módon is előállítható.

A Kamado grillsütők kialakításához használt anyagok és a formatervezés miatt jobban tartják a hőt és egyenletesebben osztják el azt, mint más grillsütők. Alacsony hőmérsékletet érhetnek el és tartanak fenn. Az alacsony hőmérsékletek egyenletesen tarthatók 12 órán keresztül vagy hosszabb ideig, így a Kamado grillek tökéletesek a füstölésre.

A grillezés és a füstölés mellett a Kamado grillsütők rendkívül sokoldalúak. A hővisszatartás és a levegõ áramlásának kivételes szabályozása miatt, akár kenyeret vagy pizzát is tudunk készíteni velük. Ez azért lehetséges, mert ugyanolyan módon működnek, mint a  kemencék, felhasználhatók bármi olyan sütésre, amit egyébként hagyományos sütőben készítünk el.

A Kamado grill, több, mint egy sima kerti grillsütő, történelmi múlttal rendelkezik - ez a végső hasznosság és tartósság bizonyítéka. A modern technológiai fejlődés még erősebbé és tartósabbá tette a Kamado kerámia grillsütőket.

Anyaga: kerámia, vas, fém
Tartalma: szerszámok, váz 2 részben, csavarok, anyák, tűztér, alsó gyűrű, grillrács, grillező, konzolok, fogantyú.
Mérete: teljes magassága 61 cm, váz magassága 17 cm, átmérője 37 cm, a grill rész teljes magassága 44 cm, a tűztér magassága 27 cm, a grillező magassága 17 cm, falvastagsága 2 cm
Nettó súlya: kb. 31 kg
Tisztítása: a Kamado öntisztító. Melegítse fel 260 fokra 30 percre, és leéget minden ételmaradékot. NE használjon vizet vagy egyéb tisztítószert a belső részek tisztításához. A falak anyaga porózus, és elnyeli a használt folyadékot, ez törést okozhat. Ha túl sok korom halmozódik fel, akkor drótkefével vagy a mellékelt eszközzel kaparjuk le a szén-maradványokat a következő használat előtt. Tisztítsa meg a grill lapot és a rácsokat nem karcoló ronggyal, ha a készülék teljesen kihűlt. A külső felület tisztításához várja meg, amíg a Kamado kihűl, majd nedves ruhával, enyhe tisztítószerrel törölje át.
Karbantartása: Húzza meg a csavarokat és olajozza meg az illesztéseket évente kétszer, vagy gyakrabban, ha szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő