Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

ANDALÚZIA kandalló

Ár:
660.400 Ft (520.000 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

ANDALÚZIA kandalló

"U" alakú hagyományos tűztérrel rendelkező rusztikus kandalló, minden szögből tökéletesen élvezhető tűz élménnyel ajándékoz meg minket.

Leírás és Paraméterek

Tűztér: "U" alakban üvegezett öntöttvas tűztér 180.000 Ft,- (+ÁFA)
Felhasznált anyagok: süttői antikolt mészkő (tömbszél), tölgygerenda, szigetelt gipszkarton kürtő, egyéb anyagok 220.000 Ft,- (+ÁFA)
Kivitelezés:   120.000 Ft,- (+ÁFA)

Méretek:

Szélesség: 160 cm
Mélység: 80 cm
Magasság (párkányig): 120 cm
Magasság (teljes): ~240 cm
Kémény (átmérő): 200 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

GUARDA kandalló

A GUARDA kandalló monumentális megjelenésével hódít, megannyi bontott tégla felhasználásával és a tökéletes mérnöki tervezés egyvelegével született meg. Különálló építményként tökéletes megjelenést biztosít, de falhoz igazítva is beváltja ígéretét. Kiváló hőtartó képességgel rendelkezik.

Ajánlatkérés szükséges
736.600 Ft

TRENTO kandalló

A TRENTO antik kandalló válogatott anyagokból épült meg, többek között bontott tégla, terméskő és antik gerenda adja robusztus megjelenését. Egyedi megoldású felfelé nyíló kandallóbetétje könnyebbé teszi a használatot.

Megrendelésre
1.168.400 Ft

AVEYRON kandalló

Hagyományos "L" alakban üvegezett tűzteres megoldás az AVEYRON kandallónál. A bontott tégla és a sóskúti mészkő harmóniája tökéletesíti a klasszikus kandalló fogalmát.

Külső raktáron
558.800 Ft

MEDOC kandalló

A nyitott tűzteres kialakítás még közelebb hozza a tűz élményét, közvetlenül élvezheti az égő, ropogó fa hangját és melegét. A bontott téglák harmóniája egyedülálló megjelenést biztosít a MEDOC kandallónak.

Külső raktáron
635.000 Ft

VÉRTES kandalló

A VÉRTES kandalló tulajdonképpen egy kemence továbbgondolt változata. Funkcióját tekintve mindkét típusú építménynek megfelel, a Parázs 8K tűztér felett kialakított kemence ételek készítésére szolgál, így együtt élvezheti a lobogó tűz élményével együtt.

Külső raktáron
660.400 Ft

COIMBRA kandalló

A COIMBRA bontott téglás kandalló a téglák mekkája, pompáját a nagy gondossággal kiválogatott bontott téglák adják. Rendelkezik egy nagy méretű felső és két alsó fatárolóval.

Külső raktáron
850.900 Ft

CANTABRIA kandalló

Klasszikus bontott téglás kandalló beépített fatárolóval. A CANTABRIA kandalló a már jól bevált Parázs 14 tűztérrel rendelkezik.

Külső raktáron
660.400 Ft

KORZIKA kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel kombinálva pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
882.650 Ft

SEGOVIA kandalló

A SEGOVIA klasszikus kandalló hagyományos stílusban épült, burkolatát süttői mészkő adja. A nagy hatásfokról az egyedi készítésű Tűzfészek Parázs 14 öntvény kandallóbetét gondoskodik.

Külső raktáron
1.041.400 Ft

LEIRIA kandalló

A LEIRIA kandalló a klasszikus bontott téglás kandallókat hivatott képviselni, beépített nagy kapacitású fatárolóval is rendelkezik. A Tűzfészek Parázs 14 tűztér felett egy duplafalú sütő is helyet kapott öntöttvas kemenceajtóval, mely ételek készítésére használható. A bontott téglákkal díszített kürtő impozáns megjelenést biztosít.

Külső raktáron
939.800 Ft

BRANCO kandalló

A BRANCO kandalló a klasszikus designt ötvözi a modern tűztérrel, mattcsiszolt mészkő burkolata tökéletes párost alkot az egyedi fejlesztésű Tűzfészek SA-80 liftes tűztérrel.

Külső raktáron
838.200 Ft

ARIEGE kandalló

Az ARIEGE bontott téglás kandalló az egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
876.300 Ft

ANJOU kandalló

Egyedülálló nyitott tűzteres kandalló sóskúti mészkővel. Nemcsak, hogy közvetlenül élvezheti a tűz melegségét, de páratlan megjelenést nyújthat otthonában.

Külső raktáron
635.000 Ft

BRAGANCA kandalló

A BRAGANCA bontott téglás kandalló egyedi megoldással rendelkezik, Parázs 14 tűztér két oldalán nyíló ajtó található, ezzel ötvözi az egyedi megjelenést a maximális kihasználtsággal. A beépített nagy fatároló megkönnyíti a fűtést, a körbefutó tölgygerenda pedig kiemeli a téglák sokaságából.

Külső raktáron
952.500 Ft

PROVENCE kandalló

A PROVENCE kandalló tervezésekor a sokszínűség és az egyedi megjelenés volt a cél. A roppantott süttői mészkő látványos összetételét a gránit padka tudja még fokozni. Liftes kialakítású tűztere optimális használatot biztosít a mindennapok során.
Külső raktáron
825.500 Ft

ABRUZZO kandalló

Egyedi fejlesztésű Tűzfészek Parázs 14 tűzterével a lehető legjobb hatásfokkal rendelkezik. A párkány felett kialakított sütővel pedig ételt is készíthet, miközben élvezi a lobogó tűz melegségét és látványát.

Külső raktáron
927.100 Ft

ALGARVE kandalló

Hagyományos kandalló római travertin mészkővel. A nagy méretű "L" alakú tűztér pompásan visszaadja a klasszikus "kandalló érzést".

Külső raktáron
647.700 Ft

MARNE kandalló

A MARNE kandalló különleges megjelenéssel rendelkezik, igény esetén rendelhető egyedi kovácsoltvas előlappal kérhető. Kis méretéből adódóan Tűzfészek Parázs 8E tűztérrel rendelkezik.

Külső raktáron
508.000 Ft

SAVOYA kandalló

A fényezett süttői mészkő különleges megjelenést biztosít a SAVOYA kandallónak. Burkolata teljes egészében süttői mészkőből épült, mely a hagyományokat hivatott megőrizni. Modern liftes tűztere hidat képez az új megoldásokkal és praktikus használatot biztosít a mindennapok során.

Előrendelhető
977.900 Ft

LEON kandalló

A modern "L" alakú liftes tűztér páratlan kombinációja a bontott téglával és a sóskúti mészkővel.

Külső raktáron
990.600 Ft